Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény

IV. Gyermeksürgősségi Továbbképző Nap és Kongresszus
Rendezvény kezdete: 2019.10.17.Rendezvény vége: 2019.10.19.
Helyszín: Mátraháza, Residence Ózon Hotel

Tisztelt Kollégák! Kedves Barátaink!

 

Nagy megtiszteltetésünkre idén a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány rendezheti a IV. Gyermeksürgősségi Továbbképző Napot és Kongresszust 2019. október 17-19 között.

 

A szervezőbizottság és alapítványunk orvoscsapata nevében ezúton szeretettel invitáljuk Önöket Mátraházára, ahol e nagyszabású, a gyermeksürgősségi ellátás minden szereplőjének szóló, kifejezetten gyakorlatorientált tudományos ülés megrendezésre kerül.

 

Az esemény különösen ünnepélyessé teszi, hogy idén ünnepeljük a budapesti Gyermekrohamkocsi fennállásának 20. évfordulóját.

 

A rendezvény időpontja: 2019. október 17-19.
Helyszín: Residence Ózon Hotel, Mátraháza

 

Az eseményre nem csak professzionális gyermeksürgősségi szakembereket várunk. A program kialakításakor arra törekszünk, hogy gyermekeket csak alkalomszerűen ellátó "felnőtt" sürgősségisek, mentőorvosok, háziorvosok, mentőtisztek és a súlyos állapotú gyermekekkel csak ritkán találkozó gyermekgyógyászok, az alapellátásban dolgozó házi gyermekorvosok is hasznos információkkal gazdagodhassanak.

 

Nagy szeretettel és tisztelettel várjuk az e területen dolgozó ápolókat, mentőápolókat, asszisztenseket is. Felbecsülhetetlen értékű munkájukat kifejezetten nekik szánt előadásokkal, workshopokkal és jó hangulatú, emlékezetes társasági eseményekkel igyekszünk megköszönni.

 

A kongresszus helyszíne a csodálatos természeti környezetben, közvetlenül a Kékes szomszédságában fekvő Residence Ózon****superior Conference és Wellness Hotel, Magyarország legmagasabban fekvő szállodája.

 

Bővebb információkat a mellékelt értesítőben és a kongresszus honlapján talál.

 

Jelentkezni az esemény honlapján keresztül lehet: https://gyermeksurgossegikonf.gyermekrohamkocsi.hu

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a workshopokra történő jelentkezés és a szállásfoglalás a regisztráció sorrendjében történik. A kongresszusunkra nagy szeretettel fogadunk tudományos előadásokat. A tudományos összefoglalókat a gyermeksurgossegi.konf@gmail.com e-mail címre várjuk.

 

A beküldés végső határideje 2019. szeptember 6. 

 

Az absztraktok bírálatát a tudományos bizottság végzi, annak elfogadásáról legkésőbb 2019. szeptember 20-ig értesítést küldünk.

 

A kedvezményes regisztráció határideje: 2019. június 15.

 

Csatlakozzon az eseményéhez Facebookon is.

 

Sok szeretettel várjuk Mátraházán!

 

Tanuljunk, gyakoroljunk, fejlődjünk, vitázzunk, ünnepeljünk együtt! Tegyük együtt jobbá Magyarország gyermeksürgősségi ellátását.

 

A szervezők nevében:

 

Üdvözlettel,

 

dr. Goschler Ádám és Boldizsár Marcsi
Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány
Iroda: 1089 Budapest, Orczy út 32/b.
Tel./fax: (+361) 210-7717
Mobil: (+3670) 622-4233